IPN – Artikeldatabase

Tilføj din artikel idag!

Tilbehør til din smartphone du bare må eje

Du ved det sikkert i forvejen, men der findes en masse godt og sjovt tilbehør til din smartphone. Noget kender du sikkert i forvejen, og andet kender du helt sikkert ikke. I denne artikel gennemgår vi noget af det mest populære tilbehør til smartphones. Vi håber, at du vil læse med.

Powerbank

Et efterhånden anerkendt produkt, der virkelig kom frem, da Pokemon Go havde sin entré på spilscenen i sommeren 2016. En powerbank er ganske enkelt et batteri, som du kan have med dig rundt omkring, som du kan bruge til at oplade din smartphone. Der findes forskellige typer af powerbanks, nogle kan opbevare meget strøm, mens andre kan opbevare mindre. Er du typen, der er meget på farten, bør du overveje at investere i en powerbank, der kan lade din enhed op, når du er ved at løbe tør for strøm.

Selfiestangen

Selfiestangen havde sit gennembrud for et par år siden, og var medvirkende til, at der virkelig blev skudt nogle selfies, og der er gjort det lige siden. Et rigtig sjovt produkt at eje, hvis du for eksempel er på ferie og ønsker at tage et godt selfie med noget i baggrunden. Der findes mange typer af selfie stænger og her er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger det, der passer til dig.

Panserglas

Er du typen, der ofte smadrer skærmen på din smartphone? Hvis ikke så kender du helt sikkert nogle, der er. Panserglas er et ekstra stykke glas, der beskytter din smartphone, hvis du for eksempel er så uheldig at tabe den eller støde den ind i noget. Der findes eksempelvis panserglas på denne side. Rigtig effektivt og billigt i forhold til, hvis du skal have lavet din skærm. Er du typen, der er lidt klodset, når du har din smartphone i hånden, bør du overveje et panserglas til din smartphone.

Bluetooth højttaler

Elsker du musik, så er en bluetooth højttaler et musthave mobiltilbehør for dig. Det er et fantastisk produkt, der kan hjælpe dig med at høre dine favoritsange. Samtidig kan du også tage en bluetooth højttaler med til stranden, eller hvor du nu lige kommer. Det er altid godt at have med sig, og det lyder altså bare bedre, end hvis man hører musik fra mobilhøjttaleren. Vil du ikke have en højttaler findes der også et hav af gode bluetooth headsets til smartphones, der kunne give god mening for dig at investere i.

Stylus pen / touch pen

En stylus pen er et fantastisk redskab, hvis du gerne vil tegne på din smartphone – det kunne for eksempel være i snapchat eller lignende. En stylus pen er dog også god, hvis du gerne vil gøre det mere komfortabelt at surfe rundt på din enhed, så det hele ikke bliver så småt. Det kan være rigtig rart.

Covers

Vi kan selvfølgelig ikke komme uden om covers, der er med til at beskytte din telefon. Først og fremmest findes der rigtig mange smarte og enkle covers, men så findes der også de lidt sjovere og mere gadget agtige. Det kunne for eksempel være et vandtæt cover, et cover med solceller eller blot et cover med et sjovt mønster. Der er rigtig mange fede covers, og det er bare med at undersøge markedet.

Vi håber, at du har fået noget ud af denne guide!Postet by magnussampson via AdSet linkbuilding network

adset • 22. juni 2017


Previous Post

Next Post