IPN – Artikeldatabase

Tilføj din artikel idag!

Skal lånet finansiere Microsoft Xbox eller Sony Playstation?

Denne artikel omhandler et af gamer-folkets helt store dilemmaer, som nærmest alle inden for spilbranchen har en holdning til. Som titlen giver væk, er der selvfølgelig tale om den store rivalisering mellem Xbox’en som er lavet af Microsoft, og Sony’s Playstation spillekonsol. Disse to konsoller har længe været de to reelle alternativer man vælger imellem, hvad angår spillekonsoller. I hvert fald her i den vestlige verden. Først stod Playstation 2 som et alternativ til Xbox. Dernæst PS3 og Xbox 360. I dag er det et valg mellem PS4 og Xbox One. Lige meget om finansiering er via opsparingen eller lån, skal man typisk vælge mellem en af disse to.

Et spørgsmål om prioritering

Grunden til at det giver mest mening at vælge en af de to konsoller, er simpelthen et spørgsmål om økonomisk prioritering. De fleste spil bliver udgivet til begge konsoller, man kan tilgå nogenlunde de samme apps, (Netflix, Youtube som nogle af de store), og der er ikke en synderlig forskel på grafikken. De fleste som vælger at købe begge konsoller, gør det for at kunne spille med kammerater der har en af de to, eller for at få adgang til nogle af de eksklusive udgivelser, som kun bliver lanceret til enten Xbox eller playstation.
De seneste lanceringer, PS4 Pro og Xbox One S, er ikke synderligt forskellige, til trods for at hardcore fans selvfølgelig vil påstå andet. PS4 Pro har en bedre performanceevne, medens Xbox One S er en mindre, mere kompakt konsol, som bla. Nu også kan spille 4K Blu-ray og understøtter HDR. Typisk vælger mange ud fra hvad personerne i deres omgangskreds benytter, så det er muligt at spille sammen. Hvis dette ikke er relevant at kigge på, kan det straks blive sværere at vælge en af de to.

Inddrag lån og privatøkonomi i beslutningen

Man bør uden tvivl inddrage ens økonomi i beslutningsprocessen, når man skal bestemme sig for hvilken konsol det skal være. Hvis man overvejer at tage et lån til finansiering af konsollen, kan man passende lave nogle prissammenligninger af de danske elektronikforretninger. Nogle gange er der gode tilbud på de såkaldte bundles, hvor man får en masse spil med konsollen. Så egentlig bare at vælge det man kan finde til en bedste pris, hvor der er spil som man gerne vil have med i, er nok det som giver bedst mening. Når dette er gjort, kan man sammenligne de mange lån på nettet med hinanden, for også at finde den mest optimale løsning til finansieringen. Mange vælger at supplere med eksempelvis et online lån, hvis opsparingen ikke kan gøre udlæg for hele købet. Hvis det er de tekniske detaljer som skal gøre udslaget for hvilken konsol du vælger, kan du passende søge mere information om specifikationerne for de to på nettet.Postet by skribenttaylor via AdSet linkbuilding network

adset • 1. juni 2017


Previous Post

Next Post