IPN – Artikeldatabase

Tilføj din artikel idag!

Lån Sådan får du råd til lige den mobil du går og drømmer om !!!

Hvordan betaler jeg et mobil lån tilbage?

Du har mulighed for at betale dit mobillån tilbage på to måder. Det smarte ved et mobillån er nemlig tilbagebetalingsmetoden, og den der bliver brugt flittigt af mange unge danskere er at du betaler lånet tilbage over din regning som du får fra dit teleselskab. Sammen med den normale regning du har fået, vil der være endnu en post på regningen, nemlig afbetalingen på det lån du har optaget.
Det er ligeledes billigt at betale et mobillån tilbage. I gamle dage var det ofte sådan at du kun kunne låne pengene i tredive dage eller deromkring, men i dag har du visse steder mulighed for at låne pengene helt op til et år – og hvor du helt selv vælger at bestemme hvad du vil afdrage med. Der er naturligvis et mindstebeløb du ikke kan gå under, men hvis du vil afdrage med 500 kroner i stedet for de obligatoriske 123 kroner (som et eksempel), kan du sagtens dette.

Kan jeg tage et mobillån med alle typer mobiler?

Som udgangspunkt kan du godt tage et mobillån selvom at du har en gammel mobil. Når du skal tage et mobillån skal du ofte bekræfte med din mobil, og det gør du ved at få en SMS med en kode, som du skal bruge på den ansøgning du lige har udfyldt på din computer.
At have en smartphone gør dog også at du har mulighed for at tage lånet direkte fra din mobil – noget du ikke kan gøre med en ganske normal klaptelefon. Når du får SMS’en vil ansøgningen tage koden direkte fra din SMS og indtaste sig selv, hvilket gør at det hele går lidt hurtigere.
Der kan være enkelte lånevirksomheder som vil have at du skal bekræfte med et fingeraftryk, eller sider som du kun kan tilgå med din mobil. VI har dog valgt ikke at fokusere på nogle af disse virksomheder, da vi synes at du skal låne penge af en virksomhed du også har mulighed for at komme til på internettet på din PC.
Hvis du i øvrigt ikke har en vildt god mobil, kan det godt betale sig at tage et mobillån til en bedre mobil. Efter at du har ansøgt om lånet vil du jo, som vi også har nævnt før, have pengene på din konto forholdsvis hurtigt, og det betyder at du hurtigt kan købe en bedre mobil online, og helt uden at du behøver at skifte abonnement. Smartere bliver det ikke – og i øvrigt går både levering og udbetaling af lånet hurtigt.
Skulle det ske at du ansøger udenfor åbningstid, vil du blot have pengene næste dag, og det er derfor stadig en proces der er markant hurtigere end den du finder i bankerne og andre traditionelle långivere.Postet by RedHot via AdSet linkbuilding network
kviklånMobillånSmslån

adset • 9. april 2017


Previous Post

Next Post