IPN – Artikeldatabase

Tilføj din artikel idag!

iPhone 7 afbetaling – Fordele og ulemper

Det er blevet utroligt populært, at købe sine nye mobiltelefoner på afbetaling. Det gælder også når det kommer til iPhone 7 afbetaling, som er blevet utrolig populær her over den seneste periode. Vi vil forsøge at gøre dig klogere på, hvilket fordele og ulemper det har at købe sin telefon på afbetaling.

 

Fordele

En af de største fordele er at du ikke skal betale en stor mængde penge på en gang – for mange mennesker, som har en stramt økonomi kan det være utroligt svært at købe en ny telefon. Det kræver enten at man har sparet længe rigtigt længe, hvilket selvfølgelig er det smarteste. Man kan dog komme i en situation, hvor man ikke har fået sparet op og derfor har brug for at købe en ny telefon på afbetaling.

Uden en telefon i dagens Danmark kan du næsten ikke gøre nogle ting.

Når man køber på afbetaling så deler du det store beløb som du ellers skulle have betalt på engang ud på flere måneder. Det er typisk over 6, 12 eller 24 måneder som man deler den ud på. Vi anbefaler at du ikke vælger en afbetalingsperiode der er længere end, det stykke tid du regner med at eje telefonen.

Det er så utroligt ærgerligt at skulle betale for en telefon, som man alligevel ikke selv har glæde af.

 

Ulemper

Som ved alle andre ting når det kommer til at købe på afbetaling, så er der nogle ulemper. En af de primære ulemper er nok, at prisen i det hele bliver dyrere. Man betaler typisk et lille månedligt gebyr for, at få lov til at afbetale i stedet for, at betale det hele på engang. Det gebyr skal dække den risiko, som udbyderen har ved at give dig telefonen på kredit.

Der kan være risiko for at du ikke betaler, og udbyderen derfor ikke få deres penge. Derfor skal de tjene en lille smule på, at lade folk betale på afbetaling.

 

Binding

Det er forskelligt fra mobilselskab til mobilselskab, hvilket betingelser de har for binding. De fleste af dem binder dig dog ikke ved dem bare fordi, at du køber en telefon på afbetaling hos dem. Det eneste krav er selvfølgelig, at du foresætter med at betale dine afdrag hos dem – den eneste udbyder der i øjeblikket benytter sig af maksimums perioden for binding er TDC.
De binder alle private der opretter et nyt abonnement hos dem til, at være der i minimum 6 måneder. 6 måneder er det højeste, som man kan blive bundet ifølge den danske lovgivning, som TDC og de andre mobilselskaber er underlagt.

 

Hvis du er på udkig efter det billigste sted, at købe mobiltelefonen på afbetaling, så skal du sammenligne mindste prisen hos de forskellige udbydere. Det er den eneste måde du reelt set kan se, hvad forskellen er.Postet by simon-nielsen via AdSet linkbuilding network

adset • 4. juni 2017


Previous Post

Next Post