IPN – Artikeldatabase

Tilføj din artikel idag!

De 5 Bedste Netflix VPN tjenester

Med millioner af abonnenter som nyder et enorm bibliotek af indhold, endnu flere millioner kan ikke få adgang til Netflix US. Storbritannien og Canada ser med fra udlandet, takket være dens oversøiske VPN forbud. Hvilke Netflix virker stadig til at fjerne blokering til deres bibliotek? Hvordan kan du se Netflix med en VPN?
Fra starten i 1997 har Netflix vokset sig enormt for at blive kongen af online streaming for TV og film. Den bruger omkring 37% af den amerikanske internet båndbredde under dens mest brugte tidspunkter. Det er ikke underligt at Netflix’s kunder fra resten af verden prøver at finde måder at omgå blokeringen til deres allermest saftige indhold i USA, Storbritannien og Canada.

Hvorfor Forbuddet Mod Netflix?

Filmproducenterne ønsker at maksimere deres profit og giver derfor licens til deres indhold, til dem som byder højest. Hvis undersøgelser viser at mange brugere fra en speciel region, er interesseret i et bestemt show eller film, så byder Netflix på den territoriale licens for det område.
Grundet de fragmenterede globale lincenser og publikummets interesse, har Netflix forskellige serier og film tilgængeligt til streaming i forskellige lande. US Netflix’s indhold er enormt og derved fristes brugere i andre lande til at stole på en VPN tjeneste til at fjerne blokering fra Netflix US kataloget.
Ved at bruge en VPN forbindelse til at omgå deres censur, er at bryde Netflix servicevilkår samt deres aftale med indholdsleverandørerne. Det betyder at film med licens i den amerikanske region giver adgang til brugere i andre lande mens ejerne af indholdet ikke bliver betalt for de visninger.
Gentagne klager fra ejerne af indholdet, skubbede Netflix til at annoncere at der ville blive slået hårdt ned på udenlandsk VPN brug. De har investeret store summe i kampen og formået af få blokeret proxies samt en masse VPN tjenester.
Forsøg med at oprette forbindelse til Netlix med de fleste VPN tjenester, giver en fejlmeddelelse: “You seem to be using an unblocker or proxy. Please turn off any of these services and try again.”
Hvis du er frustreret over Netflix blokeringen, så tab ikk’ håbet.
Vi har foretaget en omfattende undersøgelse og har fundet frem til de bedste Netflix VPN udbydere.
Men vi vil gerne påpege at situationen er uforudsigelig på den måde at en VPN som vi har nævnt her i artiklen kan været blevet/bliver blokeret.
Men de VPN tjenesterne har ikke kun hvad det kræver men er fast besluttet og sikre på at kunne omgå Netflix censur i fremtiden.

Funktioner Hos De Bedste Netflix VPN

Hvis du overvejer at bruge en Netflix VPN til at omgå blokeringen af den amerikanske Netflix, finder du her nogle funktioner som er værd at overveje.

> VPN Tjenestens Hastigheder & Oppetid

Du har brug for de hurtigste VPN servere for at være i stand til at streame HD video indhold. Den ekstra kryptering hos VPN udbydere, sænker hastighederne. Der anbefales at teste hastighederne på forskellige US servere under prøveperioden og penge-tilbage garantien inden du abonnere i længere tid. For at undgå frustrationer med buffering, bør du overveje en VPN tjeneste som garantere 99% oppetid, ligesom ExpressVPN eller lignende.

> Server Lokationer

USA har det største Netflix bibliotek i verden. Hvis du har i sinde at bruge en VPN til at fjerne blokeringen fra US Netflix biblioteket, bør du gå efter en VPN til Netflix med masser af servere i USA. For at få de nødvendige hastigheder til streaming, bør serverne ikke kun være strategisk placeret men bør også have adgang til de bedste internetudbydere i regionen.

> Ubegrænset Båndbredde

Det anbefales at der vælges en VPN som ikke begrænser båndbredden. Du er nød til at kigge på hvert enkelt VPN’s vilkår og betingelser for at sikre at der ikke findes en begrænsning på båndbredde.

> Sikkerhedsprotokoller

Hvis du kun ønsker at fjerne blokeringen fra Netflix, bør du overveje en VPN med færre sikkerhedsprotokoller som sikrer dig den højeste kvalitet af video og hastigheder.
> Mange IP adresser
En god VPN bør have mange IP adresser at vælge imellem, i tilfælde af en blokering – så tjenesteudbyderen kan give dig en anden IP adresse.

De 5 Bedste VPN Til Netflix Testet Til Dig & Som Stadig Virker

Se hele listen med de 5 bedste Netflix VPN tjenester her!Postet by pasin08 via AdSet linkbuilding network
StreamingVpn

adset • 5. april 2017


Previous Post

Next Post